Om oss på Sydmarin

Sydmarin är södra Sveriges mest kompletta marina för fritidsbåtar och mindre kommersiella fartyg. Vi finns i det lilla fiskesamhället Råå, knappt en mil söder om Helsingborg. Vår verksamhet har funnits i över 20 år och vi vuxit tryggt med våra kunder och medarbetare.

Vi erbjuder alla typer av varvstjänster och servicearbeten och med våra erfarna specialister hittar vi lösningar på alla tänkbara utmaningar. Utöver vår varvs- och serviceverksamhet så säljer vi båtar, båtmotorer, båttrailers, båttillbehör, reserv- & underhållsdelar.

Totalt är vi 15:a anställda som brinner för båtar. Vi vill vara Din partner och ledsagare i Ditt båtliv! Varmt välkomna önskar Niclas med personal!

Båtar till salu

Hos Sydmarin hittar du din nästa drömbåt. Vi erbjuder både nya och begagnade båtar.

Affärsidé

Sydmarin’s affärside är att vara ett komplett marincenter för båtägare i Södra Sverige och Öresundsregionen. Vår målsättning är att tillhandahålla alla typer av tjänster som krävs för stora och mindre fritidsbåtar samt mindre kommersiella fartyg.

Medlem i Sweboat

Sydmarin är medlem i branschorganisationen SWEBOAT. Att anlita eller köpa en produkt av ett av dessa medlemsföretag ger Dig som konsument extra trygghet. För medlemskap krävs en fast och väletablerad organisation med verksamhet inom tillverkning, försäljning eller service av branschens produkt. Varje medlemsföretag följer konsumentlagarna, säljer endast CE-märkta och varudeklarerade (om) begagnade båtar. Alla medlemsföretag har en ansvarsförsäkring och miljöpolicy.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med allt för ett bättre båtliv på hav och sjö. Kontakta oss gärna för konsultation.

Miljöpolicy

Sydmarin arbetar för att minska påverkan på miljön så långt det är tekniskt möjligt och ekonomiskt rimligt. Vi håller oss informerade om och uppfyller de krav som ställs på oss i miljölagstiftning samt genom krav från våra kunder. Vi strävar efter ständiga förbättringar i miljöarbetet.

Alla medarbetare är delaktiga och inbjuds komma med förbättringsförslag. Miljöarbetet ska kontinuerligt utvecklas och förbättras genom att handlingsplaner. Vi är öppna och lyhörda för förändringar i omvärlden.

Framtidsplaner

Här kommer vi stolt presentera våra framtida ideér och delar av den utvecklingsplan som direkt samt indirekt berör vårt företag.

Boka service

Hos Sydmarin hittar du din nästa drömbåt. Vi erbjuder både nya och begagnade båtar.