Askeladden

Klassledande båtar med kompromisslöst fokus på design, innovation och säkerhet

Askeladden C-Series

Askeladden C83 Cruiser TSI

Askeladden C80 Cruiser

Askeladden C76 Cruiser TSI

Askeladden C65 Cruiser

Askeladden C65 Cruiser Bow Rider

Askeladden C61 Cruiser

Askeladden C61 Bowrider

Askeladden C61 Center Console

Askeladden P-Series

Askeladden P92 SUV

P92 SUV har samma förkabin- och styrhuslösning som sin lillasyster P79 Weekend och kan utrustas för full boendekomfort, inklusive soft-top, så att man till fullo kan njuta av soliga sommardagar. Akterdäcket är gigantiskt för klassen och har ett utvändigt utrymme med sittplatser, bordsyta och solsängar som är lika stort som på vår största daycruiser Askeladden C83 Cruiser.

Askeladden P79 Weekend

Askeladden P77 Weekend

Askeladden P76 Weekend

En dagsturs- och weekendbåt mer än en långfärdsbåt, till skillnad från dess större syskon. Båtkonceptet är optimalt för aktivt hobby- och fritidsfiske, vattensport, utflykter och enklare övernattningar. Detta är en lättanvänd flerfunktionsbåt som passar alla familjemedlemmar – från mor- och farföräldrarna till barnbarnen. Det långa taket som täcker hela akterdäcket kan utrustas med olika lösningar och konfigurationer.

Askeladden P66 Pilothouse

Askeladden P66 Multi

Modulbaserad – kan anpassas och byggas på efter önskemål och behov. Askeladden P66 Multi tillgodoser dina behov vare sig det handlar om transport, fiske, fritid eller maritima arbetsuppgifter. Askeladden P66 Multi är en stor öppen båt som är baserad på moduler och som kan utökas till en komplett styrhusbåt, anpassad för fiske och andra maritima uppgifter. I den enklaste versionen är P66 Multi en kraftig, öppen skärgårdsjeep med extra stor däckyta och dubbel styrkonsol. Den kan utrustas med fisktank och blir därmed hobbyfiskarens drömbåt.

Askeladden P60 Multi

Askeladden Custom Line

Askeladden Commuter 10 RIB

Askeladden Commuter 10 RIB har ett utmärkt RIB-skrov byggt för att klara extrema utmaningar, och en linjefin och tuff överbyggnad som utmärker sig för användning året runt. I höga vågor sitter du bekvämt i bekväma stolar med justerbar dämpning. I sol och bra väder kan du njuta av ett stort elektriskt tak. Utanför finns det gott om däckutrymme oavsett om du vill sitta och koppla av eller fiska. Stora, bra sidobord tillsammans med ett rör ger stor rörelsefrihet runt hela båten.

Båtar till salu

Hos Sydmarin hittar du din nästa drömbåt. Vi erbjuder både nya och begagnade båtar.