Upptäck vårt breda sortiment för livet på sjön i vår butik

Allt för ditt båtliv – en komplett butik för livet på havet. I vår butik på Västindiegatan 2 på Råå har vi allt från minsta båtshake till fullstora båttrailers, oavsett om du letar efter en reservdel, behöver fylla på med motorolja eller komplettera med en flytväst.

Boka service

Hos Sydmarin hittar du din nästa drömbåt. Vi erbjuder både nya och begagnade båtar.

Reservdelar

Äventyra aldrig säkerhet och prestanda, och riskera inga dyra reparationer genom att montera andra delar än Volvo Pentas originaldelar. Alla delar är väl testade för att säkerställa maximala prestanda. När du använder Volvo Pentas originaldelar kan du vara säker på att din motor hålls i perfekt skick.

I vår butik har vi det mesta underhållsdelarna och de vanligaste reservdelar till Din Volvo Penta motor. Ring gärna 042-260 370 för konsultation.

Båttillbehör

I vår butik finner Ni ett mindre utbud av båttillbehör. Dock beställer vi gärna hem från Byggplast och Watski till Dig.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med allt för ett bättre båtliv på hav och sjö. Kontakta oss gärna för konsultation.

Båttrailer

Vi säljer Brenderup båtupptagningsvagnar och båttrailers.

Motorer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volut.

Båtstöttor

Under vintersäsong när Din båt står på land känns det tryggt om den står på ett säkert och skonsamt vis. På Sydmarin använder vi oss av båthanteringssystemet ”Seaquip”. Detta system är anpassat för såväl motor som segelbåt i alla storlekar. Vi är återförsäljare för södra Sverige och har alltid nya båtstöttor i flertalet storlekar i lager.

Båtar till salu

Hos Sydmarin hittar du din nästa drömbåt. Vi erbjuder både nya och begagnade båtar.